Pasaulis po to – Viršelių karai


 Taigi, jau pasaulyje pasirodė trečia Susan Ee knyga, o Lietuvoje esantiems šios autorės gerbėjams teks truputį palaukti, kol galėsime jos istoriją perskaityti lietuviškai. Tačiau prieš sulaukiant paskutinės dalies, visai neblogai būtų prisiminti antrą dalį. Pažvelkime, kokiais paveiksliukais yra šioji knyga išmarginta skirtingose šalyse. Nors tikrasis viršelis yra nuostabus ir originalus, kai kurios leidyklos nusprendė jį kiek pakoreguoti arba sukurti savo variantą.

 

Autorė

Antrojoje serijos dalyje PASAULIS PO TO žmonės buriasi ir slepiasi civilizacijos griuvėsiuose, stengdamiesi išlikti. Išsigelbėję nuo angelų antpuolio, jie trokšta keršto. Peidžė prapuola. Jos ieškodama Penryn keliauja ištuštėjusiomis ir paslaptingomis San Fransisko gatvėmis ir slapta viliasi sutikti Rafą. Kur dingo visi gyventojai? Kodėl miestas toks tuščias?

Tuo tarpu Rafas rūpinasi, kaip atgauti savo sparnus, – juk be jų negali grįžti į angelų pasaulį ir vėl tapti lyderiu, arkangelu. Jis nežino, kad Penryn gyva. Ar pavyks jiems susitikti? Ką jis pasirinks: sparnus ar liesutę žmonių dukterį?

Taigi, prisiminėme, apie ką yra antra dalis. Dabar pats metas dirstelėti į viršelius. Šį kartą jūsų teismui išsirikuoja šeši viršeliai.

Pirmasis – Lietuva/ Amerika. Antrasis – Turkija. Trečiasis- Danija. Ketvirtas – Lenkija. Penktas – Graikija. Šešas – Prancūzija

pasaulis-po-to_z1

Ar įsirinkote gražiausią? Turiu pripažinti, kad visi man jie gražūs, tačiau Graikijos

truputį sugeba išsiskirti iš visų. Pritariate?

kitty

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.